04.12.2023

Forumi Ekonomik Ballkanik 2023 - Agrotech

“Forumi Ekonomik Ballkanik synon të krijojë dhe implementojë metoda të reja dhe zgjidhje kreative për çështjet aktuale ekonomike të vendeve ballkanike në mënyrë që të promovojë rritjen ekonomike, bashkëpunimin rajonal, paqen dhe sigurinë. Forumi Ekonomik Ballkanik mblodhi së bashku drejtues biznesi, liderë ndërkombëtarë, zyrtarë qeveritarë, akademikë, studentë dhe institucione financiare me qëllimin e krijimit të diskursit në përgjigje të qëllimeve të renditura më sipër”.

Një nga sesionet tërheqëse në këtë forum, dhe që organizohej nga NOA, lidhej me investimet në ngritjen e aftësive profesionale, dixhitalizimin e biznesit dhe zonave rurale, diversifikimin e aktiviteteve, ofrimin e shërbimeve bazë në zonat rurale dhe përmirësimin e infrastrukturës rurale.

Për më shumë informacion ju ftojmë të lexoni dokumentin e mëposhtëm : 

Këshillime të tjera