08.04.2024

NOA kontribuon në mbrëmjen gala të organizuar nga Down Syndrome Albania Foundation

Ishte kënaqësi për NOA, të kontribonte për mbrëmjen e mrekullueshme gala të organizuar nga DownSyndromeAlbania Foundation.


Atmosfera e jashtëzakonshme, e krijuar nga një grup artistësh të talentuar, bëri bashkë të ftuar të shumtë të sferës publike e jo vetëm. Ishin po ata të cilët iu përgjigjën natyrës bamirëse të mbrëmjes, duke suportuar nëpërmjet blerjes së biletave të këtij eventi apo organizimit të mbrëmjes. Jemi të lumtur që ndër vite kemi dhënë dhe do të vazhdojmë të japim kontributin tonë në mbështetje të fëmijëve me aftësi ndryshe.


Nuk ka asgjë që na lumturon më shumë se sa kur shohim se si përkushtimi ynë finalizohet në mbështetje të kauzave kaq tërëndësishme e shohim një ndjeshmëri të lartë të komunitetit për komunitetin.

Të reja të tjera