23.04.2021

Menaxhimi i Talenteve – Trendi i ri në NOA sh.a

Në ditët e sotme manaxhimi i talenteve është kthyer në një nga çështjet kyçe dhe strategjike në udhëheqjen e institucioneve në mbarë botën. Po çfarë është menaxhimi i talenteve dhe a ka institucione në Shqipëri që i përafrojnë politikat e tyre me trendet globale të menaxhimit të punonjësve? Znj. Blerina Krantja, Drejtoresha e Burimeve Njerëzore pranë institucionit financiar NOA, shprehet për këtë temë në një intervistë të posaçme në revistën Monitor.

Të reja të tjera