23.04.2021

NOA përkrah nismën e JA - "Lider for a Day"

Kënaqesi të shprehnim përkrahjen e institucionit tonë për të katërt-in vit radhazi ndaj nismave pozitive të Junior Achievement Albania.
Në kuadër të aktivitetit "Lider for a day " , nxënësi Spiro Konomi, ka kaluar një ditë pranë ambienteve të institucionit NOA, i shoqëruar nga Drejtor i Departamentit të Menaxhimit të Riskut, Albana Pelinku dhe stafi i saj ku është prezantuar dhe ka prekur së afërmi ecurinë e një dite pune duke u njohur me kulturën e punës në institucionin tonë.


I urojmë shume suksese nxënësit Spiro Konomi në rrugëtimin e tij në vazhdim dhe shprehim një falenderim të veçantë për Junior Achievement Albania, për këto nisma që ndërmerr dhe që na lejon të jemi pjesë e tyre duke dhënë mbështetjen dhe eksperiencën tonë në zhvillimin e brezit të ri në kulturën e të bërit biznes.

 

 

Të reja të tjera