23.04.2021

Fituesit e garës së fundvitit & performuesit më të mirë '18

Në NOA garat e fundvitit dhe shpërblimi i mirënjohjes ndaj performuesve më të mirë janë një traditë. Aktivitetet tona nxisin forcimin e frymës së skuadrës, njohjen më të mirë të njëri tjetrit, marrjen e energjive të duhura për periudhën në vijim, dhe ofrojnë shumë argëtim, sepse ne e dimë që vetëm së bashku dhe me energji pozitive mund t'ja dalim.

Një fundjavë në Selanik, dedikuar fituesve të garës së fundvitit & performuesve më të mirë, për të vlerësuar përkushtimin dhe seriozitetin ndaj punës që bëjnë çdo ditë.

Të reja të tjera