23.04.2021

NOA fiton çmimin e parë në Bilbao!

Të nderuar që u vlerësuam  me çmimin e parë në Bilbao,në konkursin e fotografisë,  ku u prezantuam me të njëjtin seriozitet dhe përkushtim si në çdo projekt tjetër. Në eksperiencën tonë 20 vjeçare lobojmë për mbështetjen financiare të familjeve shqiptare duke ndikuar kështu në rritjen dhe zhvillimin e ekonomisë shqiptare. I tillë është edhe rasti i Zek Gazullit, ku me mbështetjen tonë e ndihmuam të  zhvillohet duke kaluar nga një gomar- fuqi në dyzetë e pesë kuaj – fuqi.  

Të reja të tjera