Investime

Për çdo ambicie sipërmarrëse e zgjerimi të aktivitetit!

Kredi me afat deri në 72 muaj (6 vite) me këste fleksibël të përshtatura sipas nevojave të klientit, për investime në makineri, linja prodhimi, pajisje, automjete pune, rregullime te ambientit të punës apo blerje të ambienteve të punës. Mundësi për financim dhe pa kolateral. Proçedura shumë  të shpejta, pa burokraci dhe të adaptuara ndaj tipologjive të çdo sipërmarrësi të vogël apo biznesi.

Për të mësuar më shumë për kushtet e punës për shërbimet në NOA klikoni këtu !

  • FINANCOHEN SHUMA NGA 150,000 DERI NË 14,000,000 LEK

  • KREDI DERI NË 72 MUAJ

  • ME PAGESA TË RREGULLTA MUJORE/ FLEKSIBËL SIPAS SEZONALITETIT

  • APROVIM I SHPEJTË, KOLATERAL FLEKSIBËL

  • NORMA E INTERESIT DUKE FILLUAR NGA 16% ; NEI 18.09% ; Komisione 0 - 2%

  • DOKUMENTACION MINIMAL

Llogaritësi i kredisë

0 ALL
1 MUAJ

Kësti mujor 0 ALL *

Apliko
* Te dhenat e kalkulatorit jane te peraferta