Flex

Liri veprimesh për çdo sipërmarrës ...

Kredi e përshtatur për të mbuluar nevoja për likuiditet, shtim apo zgjerim inventari. Mundësi pagesash me këste fleksibël, duke u përshtatur sezonalitetit të biznesit. Proçedura shumë  të shpejta, pa burokraci dhe të adaptuara ndaj tipologjive të çdo sipërmarrësi të vogël apo biznesi.

  • FINANCOHEN SHUMA NGA 150,000 DERI NË 14,000,000 LEK

  • KREDI DERI NË 12 MUAJ

  • ME PAGESA TË RREGULLTA MUJORE

  • APROVIM I SHPEJTË, KOLATERAL FLEKSIBËL

  • NORME INTERESI MUJORE DUKE FILLUAR NGA 1.33% 

  • DOKUMENTACION MINIMAL

Llogaritësi i kredisë

0 ALL
1 MUAJ

Kësti mujor 0 ALL *

Apliko
* Te dhenat e kalkulatorit jane te peraferta