FALP Investime

Kredi për sektorin Fason!

Kredi për Investime me afat deri në 84 muaj,  për investime në makineri, linja prodhimi, pajisje, automjete pune, rregullime të ambientit të punës apo blerje të ambienteve të punës. Pagesa fleksibël të përshtatura sipas ciklit të biznesit. Limit Kredie i para aprovuar. Procedura shumë të shpejta dhe jo burokratike, të përshtatura me tipologjitë e këtyre bizneseve.

Informacion : Ky publikim/dokument/produkt kredie, etj. u bë i mundur përmes mbështetjes bujare të popullit amerikan përmes Agjencisë së SHBA për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) në kuadër të projektit USAID CATALYZE Engines of Growth. Përmbajtja e dokumentit është përgjegjësi e NOA-s dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e USAID-it ose të Qeverisë së Shteteve të Bashkuara.

Për të mësuar më shumë për kushtet e punës për shërbimet në NOA klikoni këtu!

 
 • FINANCOHEN SHUMA NGA 25,000 DERI NË 75,000 EURO

 • KREDI DERI NË 84 MUAJ

 • ME PAGESA TË RREGULLTA MUJORE/ FLEKSIBËL SIPAS CIKLIT TË BIZNESIT

 • APROVIM I SHPEJTË , PA GARANTOR

 • NORMË INTERESI 18% ; Komisione 2%

 • DOKUMENTACION MINIMAL

   

   

   

Llogaritësi i kredisë

0 ALL
1 MUAJ

Kësti mujor 0 ALL *

Apliko
* Te dhenat e kalkulatorit jane te peraferta