Tokë Pyll në Dajt, Tiranë

  • QytetiTiranë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja2250m2
  • Cmimi3,000,000 Lekë
  • Vendndodhja

Tokë Pyll, me sipërfaqe totale 2250 m2. Zona përbëhet kryesisht nga parcela toke pyjore, në afërsi të pronës janë ndërtuar disa Restorante dhe Hotele të ndryshme. Prona ka ekspozim të drejtëpërdrejtë me rrugën kryesore që shkon në malin e Dajtit dhe aktualisht është në gjendje natyrale, tokë pyll. 

Adresa: Rruga Nacionale Tiranë – Dajt, Priskë e Madhe, Tiranë

Kontakt: 069 60 85 886

Email: [email protected]

< Kthehu tek kërkimi juaj