Tokë Arë në Mashkullorë, Gjirokastër

  • QytetiGjirokastër
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja3000m2
  • Cmimi6,000,000 Lekë
  • Vendndodhja

Tokë Arë me sipërfaqe totale 3000 m2. Zona përbëhet kryesisht nga parcela bujqësore dhe nga godina banimi dhe shërbimi 1-3 kate. Prona ka ekspozim të drejtëpërdrejtë me rrugen kryesore dhe aktualisht përdoret si parcelë bujqësore.

Adresa: Rruga Nacionale Tepelenë-Gjirokastër, Mashkullorë, Gjirokastër

Kontakt: 069 60 85 886

Email: prona@noa.com.al

< Kthehu tek kërkimi juaj