Tokë Arë, Buçimas, Pogradec

  • QytetiPogradec
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja434m2
  • Cmimi800,000 Lekë
  • Vendndodhja

Tokë Arë me sipërfaqe totale 434 m2. Zona përbëhet kryesisht nga parcela bujqësore dhe nga godina banimi dhe shërbimi 1-3 kate. Prona aktualisht përdoret si parcelë bujqësore dhe ka ekspozim me rrugën kryesore.

Adresa: Buçimas, Pogradec.

Kontakt: 069 60 85 886

Email: prona@noa.com.al

< Kthehu tek kërkimi juaj