Vreshtë, Shalës, Sarandë

  • QytetiSarandë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja1900m2
  • Cmimi1,100,000 Lekë
  • Vendndodhja

Vreshtë, Sipërfaqe: 1900 m2. Prona eshte e kultivuar me vreshta Rrushi, është në gjëndje të mirë dhe ka ekspozim të drejtëpërdrejtë me rrugën Kryesore.

Adresa: Fshati Shalës, Sarandë

Kontakt: 069 60 85 886

Email: [email protected]

< Kthehu tek kërkimi juaj