Pemëtore, Katundi i Ri, Durrës

  • QytetiDurrës
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja1958m2
  • Cmimi1,000,000 Lekë
  • Vendndodhja

Pemëtore, Sipërfaqe: 1958 m2. Prona perdoret si pemetore dhe eshte e kultivuar me peme frutore te ndryshme

Adresa: Katundi i Ri, Durrës

Kontakt: 069 60 85 886

Email: [email protected]

< Kthehu tek kërkimi juaj