Tokë Arë dhe Vreshtë, Katundi i Ri, Durrës

  • QytetiDurrës
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja1650m2
  • Cmimi800,000 Lekë
  • Vendndodhja

Tokë Arë dhe Vreshtë, Sipërfaqe: 1650 m2. Prona perdoret si parcele bujqesore dhe eshte e kultivuar me vreshta Rrushi

Adresa: Katundi i Ri, Durrës

Kontakt: 069 60 85 886

Email: prona@noa.com.al

< Kthehu tek kërkimi juaj