Raporte

Për një transparencë të lartë dhe në përputhje me rregulloren e Bankës së Shqipërisë NOA publikon informacion rreth aktivitetit të saj bazuar në raportet e mëposhtme.

  • Raporti Vjetor

    2013
Shkarko
ERP Comparison Whitepaper - French
  • Raporti Vjetor

    2014
Shkarko
  • Raporti Vjetor

    2015
Shkarko