Pyetje dhe përgjigje

Më poshtë janë disa nga pyetjet më të shpeshta që na kanë bërë kliente tanë.

Këstet mund të paguhen në disa forma:

  • Në degët e NOA-s
  • Në degët e bankave partnere si: BKT, Tirana Bank, Banka Credins, Banka Raiffeisen.