Tokë Arë në Zaharisht, Has

  • QytetiHas
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja16300m2
  • Cmimi2,500,000 Lekë
  • Vendndodhja

Tokë Arë me sipërfaqe totale 16300 m2. Zona ka karakter kryesisht bujqesore dhe rezidencial, perbehet kryesisht nga parcela bujqesore dhe godina banimi 1-4 kate. Prona objekt vleresimi perdoret si parcele bujqesore dhe eshte e kultivuar me peme frutore, Mollë, Dardha, Kumbulla, etj.

Adresa: Fshati Zaharisht, Bashkia Has

Çmimi: 2,500,000 Lekë

Kontakt: 069 60 85 886

Email: prona@noa.com.al

< Kthehu tek kërkimi juaj