Tokë Arë, Dajç, Lezhë

  • QytetiLezhë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja5550m2
  • Cmimi2,200,000 Lekë
  • Vendndodhja

Tokë Arë me sipërfaqe totale 5550 m2. Zona përbëhet kryesisht nga parcela bujqësore dhe nga godina banimi dhe shërbimi 1-3 kate. Prona aktualisht përdoret si parcelë bujqësore dhe pozicionohet në një distance të afërt me rrugën nacionale Tiranë-Shkodër.

Adresa: Fshati Dajç, Bashkia Lezhë

Çmimi: 2,200,000 Lekë

Kontakt: 069 60 85 886

Email: prona@noa.com.al

< Kthehu tek kërkimi juaj