Tokë Arë, Sulzotaj, Divjakë, Lushnje

  • QytetiLushnjë
  • Lloji i PronësToke
  • Sipërfaqja3280m2
  • Cmimi1,000,000 Lekë
  • Vendndodhja

Tokë Arë me sipërfaqe totale 3280 m2. Zona përbëhet kryesisht nga parcela bujqësore dhe nga godina banimi dhe shërbimi 1-3 kate. Prona aktualisht përdoret si parcelë bujqësore dhe pozicionohet në një nga zonat me prodhimtari të lartë në rethin e Lushnjes.

Adresa: Sulzotaj, Divjakë, Lushnje.

Kontakt: 069 60 85 886

Email: prona@noa.com.al

< Kthehu tek kërkimi juaj