Rreth nesh

Partnerët e NOA

Përgjatë eksperiencës 20 vjeçare NOA ka krijuar bashkëpunime me partnerë të rëndësishëm dhe strategjik.                  Më poshtë do të njiheni çdonjërin prej  partnerëve tanë :