Oferta Habitat

Investimet e zgjuara, i kanë gjithmonë dyert e hapura!

"Eco Kredia" është krijuar për t’i shërbyer çdo nevoje familjare me synimin e përmirësimit të kushteve të jetesës. Në ditët e sotme, të investosh në banesën tënde do të thotë një cilësi jetese e rritur por edhe kursime të rritura për buxhetin familjar. Për këtë qëllim, NOA vjen pranë çdo klienti me produkte financiare të adaptuara dhe për çdo kërkesë si rimobilim, izolim, rikonstruksion apo investime me fokus performancën energjetike për banesën tuaj. Për investime të kësaj natyre mund të përfitoni

- Financim 500,000 deri në 5 milion lek

- Kredi deri në 120 muaj 

- Normë interesi mujore duke filluar nga 1.5%

- Dokumentacion minimal 

Llogaritësi i kredisë

0 ALL
1 MUAJ

Kësti mujor 0 ALL *

Apliko
* Te dhenat e kalkulatorit jane te peraferta