Oferta Eco

Ju nevojiten fonde për të përmirësuar kushtet e jetesës? Ju duhet të investoni por ju mungojnë fondet? Me fokus përmirësimin e kushteve, pavarësisht natyrës së investimit ju mund të përfitoni financim thjesht dhe lehtë, pa burokraci.

NOA jo vetëm plotëson nevojën tuaj për një financim, por ofron produkte të cilat kanë impakt për një jetesë të mirë.

Për të aplikuar për një financim të tillë, ndiq informacionin më poshtë :

-          Financim deri në 1,5 milion lekë

-          Afat shlyerje deri në 60 muaj

-          Normë interesi  duke filluar nga 18%

-          NEI 20.80%

-          Komisione 0 - 2%

-          Pa bashkëkredimarrës

-          Dokumentacion minimal 

Për të mësuar më shumë për kushtet e punës për shërbimet në NOA klikoni këtu !

Llogaritësi i kredisë

0 ALL
1 MUAJ

Kësti mujor 0 ALL *

Apliko
* Te dhenat e kalkulatorit jane te peraferta