Oferta Makina

Investo në komoditetin e merituar ...

Makinë e re apo e përdorur? Për një financim terësor apo të pjeshëm? Ju gjëndemi pranë për çdo nevoje financimi të automjetit tuaj. Pa burokraci, kohë e shpejtë miratimi madje dhe ndihmë në gjetjen e automjetit më të përshtatshëm duke ju ndërlidhur me rrjetin e partnerëve tanë të specializuar në shitjen e automjeteve, të reja apo të përdorura. Konsum karburanti më i ulët, konfort e siguri më e lartë, më pak shqetësime mekanike, keni të gjitha arsyet pse ardhur koha për të ndërruar automjetin tuaj!

Për të aplikuar për një financim të tillë, ndiq informacionin më poshtë :

- Financim deri në 2 milion lek

- Afat shlyerje deri në 60 muaj

- Bashkëkredimarrës jo i domosdoshëm 

- Financim në lek ose në euro 100% të vlerës së financimit

Llogaritësi i kredisë

0 ALL
1 MUAJ

Kësti mujor 0 ALL *

Apliko
* Te dhenat e kalkulatorit jane te peraferta