Investime

Mbështetje për çdo nevojë të fermerit në aktivitetin e tij!

Kredi me afat deri në 72 muaj (6 vite) me këste fleksibël (mujor ose sezonal) të përshtatura sipas nevojave të fermerëve/agro-bizneseve për investime në bujqësi/blegtori.  Për shumat deri në 3 Mio lekë mund te financoheni pa patur nevojë për kolateral. 

Zgjero aktivitetin tënd duke investuar në:

- Ndërtim stalle
- Shtim i numrit te krerëve ne fermë
- Ndërtim sere
- Ngritje pemtore dhe sistem mbështetës
- Blerje mekanike bujqësore
- Sistem ujitje
- Rrethim i ambjenteve ne fermë
- Blerje pajisjesh për përpunimin e qumështit, mishit, peshkut, fruta-perimeve, ullirit etj.
- Investime në energjinë e rinovueshme

Për të mësuar më shumë për kushtet e punës për shërbimet në NOA klikoni këtu !

 

  • FINANCOHEN SHUMA NGA 50,000 DERI NË 14,000,000 LEK

  • KREDI DERI NË 72 MUAJ

  • ME PAGESA TË RREGULLTA MUJORE/ FLEKSIBËL SIPAS SEZONALITETIT

  • APROVIM I SHPEJTË, KOLATERAL FLEKSIBËL 

  • NORME INTERESI DUKE FILLUAR NGA 16% ; NEI 18.09% ; Komisione 0 - 2%

  • DOKUMENTACION MINIMAL 

Llogaritësi i kredisë

0 ALL
1 MUAJ

Kësti mujor 0 ALL *

Apliko
* Te dhenat e kalkulatorit jane te peraferta