Njihu me Stafin

 • Dorina

  “Arsyeja pse jam afatgjatë në NOA, është mundësia që më ofrohet për të sfiduar veten çdo ditë! Pasioni për punën,energjia që më karakterizon dhe impakti që sjell çdo ditë në shoqëri, më bëjnë krenar të jem pjesë e NOA.”

 • Elona

  “Kompania ime, kujdeset që të dëgjoj dhe kuptoj me kujdes klientët, t’i mbroj ata me qëllim shmangien e mbingarkesës së tyre me detyrime dhe ofrimin e një shërbimi sa më transparent, të dedikuar si edhe t’ju ofroj përherë një mënyrë për të adresuar shqetësimet e tyre”

 • Iliri

  “Për mua, është vlera më e fortë që na bashkon në NOA. Ndershmëria, barazia, dinjiteti, diversiteti, dhe të drejtat individuale, tonat dhe të klientëve, janë tepër domethënëse. Ndershmëria dhe drejtësia në çfarëdo që bëjmë, më bëjnë të vij me kënaqësi në punë”

 • Anisa

  “Kompania ime, kujdeset që të dëgjoj dhe kuptoj me kujdes klientët, t’i mbroj ata me qëllim shmangien e mbingarkesës së tyre me detyrime dhe ofrimin e një shërbimi sa më transparent, të dedikuar si edhe t’ju ofroj përherë një mënyrë për të adresuar shqetësimet e tyre”