Praktika Mësimore

Për çdo student që kërkon të pasurojë CV-në me një eksperiencë unike, NOA është vendi i duhur, në terren apo pranë zyrave qëndrore, ne kërkojmë dhe japim gjithmonë më të mirën!

Apliko për praktikë mësimore