Vende Vakante

Për t`u njohur me pozicione të lira pune në NOA sh.a. si dhe për të aplikuar online, klikoni një nga pozicionet në listë dhe ngarkoni CV- në dhe Letrën e Motivimit, ose dergoni interesimin tuaj për të qënë pjesë e NOA-s, në adresën e e-mail: humanresources@noa.com.al

Aktualisht NOA kërkon të punësojë:

Pozicioni Qyteti Afati i Aplikimit
Manaxher Projektesh, Organizim dhe Metodologji, Departamenti i Operacioneve Tiranë 2021-07-23 Apliko
Aplikim i lirë Shqipëri 2021-12-31 Apliko