Latest News from NOA

August 2019

NOA nënshkruan marrëveshjen me SIDA

August 2019

Një takim për të ndarë arritjet e 6 mujorit

August 2019

" PHOTO - COMPETITION, SUMMER 2019 "

July 2019

NOA dhe praktikat e mira të mikrofinancës në mbrojtje të klientit

July 2019

“Fjalimi i fillimit të jetës” i CEO-s së NOA për studentët e UET

May 2019

NOA pranë Agrobiznesit me Produktin Financiar të "Agro - Certifikimit"

May 2019

NOA përkrah nismën e JA - "Lider for a Day"

April 2019

Kulla Hupi në Bulqizë një histori suksesi

March 2019

Potenciali i bujqësisë shqiptare dhe mundësitë e financimit

March 2019

Fituesit e garës së fundvitit & performuesit më të mirë '18

February 2019

NOA merr pjesë në forumin e biznesit

February 2019

NOA received the Certificate of compliance to the European Code of Good Conduct

January 2019

20 vite NOA

December 2018

New products & partnerships

November 2018

Noa merr pjesë në aktivitetin e JA

November 2018

Campaign Borrowisely '18

October 2018

NOA fiton çmimin e parë në Bilbao!

October 2018

Ritmi i Biznesit në NOA

October 2018

Mbështesim panairin “Shqipëria punon tokën”

October 2018

Vlerësohemi për vitin e dytë radhazi në Indeksin e Barazisë në Punë, këtë herë me Çmimin e Artë