Qëllimi kryesor, përmirësimi i jetës së shqiptarëve.

Nëpërmjet kontributit që kemi dhënë përmes financimit në ngritjen dhe zhvillimin e bizneseve të vogla e të mesme, ne kemi provuar se kemi aftësinë, mundësinë dhe vullnetin për të përmirësuar jetën e familjes shqiptare.

Shërbime & Produkte

NOA ofron produkte financiare të adaptuara, pa burokraci dhe tejet të shpejta për çdo projekt apo nevojë tuajën, në çdo kohë dhe në çdo vend. Aplikoni tërësisht online, apo duke kërkuar një takim fizik në vendodhjen që ju përzgjidhni. Me NOA-n, Ku(R)do!

Karriera

NOA, mbështet ata që kanë dëshirë të kontribuojnë për të përmirësuar jetën e shqiptarëve duke përmbushur ëndrrat e tyre. Më shumë se 1600 individë i janë bashkuar rrugëtimit tonë 23 vjeçar anembanë vendit, duke sjellë vlera unike, diversitet dhe energji, paralelisht me zhvillimin e tyre individual drejt rrugës së suksesit. Dëshiron dhe ti të jesh pjesë e këtij rrugëtimi? Eksploro më tej…