Fushata “Kreditim i Zgjuar” në Korcë

Odoo image and text block

Fushata “Kreditim i Zgjuar” në Korcë

Fushata “Kreditim i Zgjuar” u konkretizua gjatë ditës së djeshme me një takim shumë efektiv në qytetin e Korçës. Ne komunikuam tek klientët e degëve tona në Korcë, Pogradec dhe Bilisht, strategji dhe udhëzime për të qënë kredimarrës të kujdesshëm duke qëndruar larg vendimeve që vendosin në vështirësi biznesin dhe ekonominë e familjes. Gjatë takimit ne shkëmbyem informacion dhe dije, duke realizuar kështu një takim shumë të dobishëm për të dyja palët.