Të rejat e fundit nga NOA

tetor 2020

Fushata "Kredimit i Zgjuar" në periudhën e pandemisë

shtator 2020

Trinomi Bashkëpunimit, një Histori Suksesi në Xarrë dhe Konispol

shtator 2020

Menaxhimi i Riskut Klimaterik në Pemtari #NOAkëshillon - artikull këshillimi për fermerët në bashkëpunim me ekspertë të fushës

shtator 2020

#ZgjidhShqipërinë

qershor 2020

Financim & këshillim financiar për shërbimet agro-teknike cilësore në pemtari dhe mekanika bujqësore

maj 2020

Covid19 / Albana Pelinku - NOA : Rreziqet financiare për biznesin e vogël & fermerin, një këndvështrim nga mikrofinanca

maj 2020

Blerina Krantja - Të udhëheqësh në kohë pandemie duke ruajtur balancat mes sigurisë dhe vazhdimësisë së biznesit

maj 2020

Gjithçka që financimi i ekonomisë të mos ndalojë - një dëshmi nga Drejtorja e Rekuperimit, A.Elezi

maj 2020

Covid-19 / Klodi Berberi : Investimet teknologjike të institucionin financiar NOA, në ndihmë të financimeve të biznesit në kohë pandemie

maj 2020

#NOA_ShtëpiaJonë – Për stafet tona, “përkrah jush” nuk është thjesht një slogan

maj 2020

Covid-19 / Herjola Spahiu: Ja strategjia e institucionit financiar NOA në mbështetje të ekonomisë shqiptare dhe në ndihmë të klientëve

prill 2020

Paguani këstin tuaj pranë çdo pike EasyPay!

prill 2020

Covid-19 : Strategjia e institucionit financiar NOA në mbështetje të ekonomisë

prill 2020

Njoftim mbi proçedurat për shtyrjen e kredive ekzistuese apo për financime të reja

prill 2020

Financimet tona për ekonominë nuk do të ndërpriten në asnjë moment - Njoftim i NOA sh.a. në kuadër të pandemisë së Covid-19 !

mars 2020

Institucioni mikrofinanciar NOA në mbështetje të përfshirjes së rinisë në aktivitete bujqësore

dhjetor 2019

NOA, në mbështetje të familjeve të Shoqatës së fëmijeve me aftësi të kufizuara

nëntor 2019

NOA, pjesë e "Festa e Mandarinës" , Xarrë, Sarandë

nëntor 2019

1 Vit Kredia për Individë

nëntor 2019

NOA pjesë e panairit të përvitshëm “Verë & Gështenja”